Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
28 juli 2014
Zeilen en eindigen in stijl

Beste vrienden en leden , 

Op zaterdag 2 augustus organiseren we de Delen Zoute Cup , in samenwerking met Delen Private Bank en Edition Ventures en natuurlijk de RBSC zullen we er wederom een overgetelijke dag van maken. Open voor alle types Catamarans zeilen we leuke baantjes met een fun gehalte alsook wat competiviteit, om na de prijsuitreiking zich allen te begeven naar de Knock-Out Café om daar te genieten in stijl van een gala diner. 

Tijdens de prijsuitreiking zullen er mooie prijzen worden verloot zoals Magnum Champagne, prijzen van Caméléon en Baobab, Ice Watch uurwerken, fietsen van Peugeot en 1 weekend Thalasso in Saint - Malo ... dus zeker de moeite waard !

De inschrijvingen gebeuren via deze link, en alle informatie betreffende wedstrijd is al te lezen in de NOR  (notice of race)

Let wel dat de definitieve inschrijving gebeurt op zaterdag morgen hier ter plaatse in Het Zoute , dit om de redenen dat jullie hier nog welcome packs zult krijgen en de nodige attributen .

Ook genodigden die niet deelnemen aan de wedstrijd kunnen ons vervoegen voor het diner, gelieve dit via zoute@rbsc.be te laten weten (dus enkel extra's )

Hopelijk mogen we jullie ook verwelkomen in het eerste weekend van augustus. 

Sportieve groeten,

Team rbsc 

Sven 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven