Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29.07.2014
Programma

Deze week zijn onze F16 zeilers het EK aan het zeilen in Le Touquet. Na een eerste dag zeilen stonden Arnout en Klaas op de eerste plaats! Hopelijk houden ze dit vol tot het einde van de week... De andere RBSC jeugd zeilers doen het trouwens ook zeer goed met verschillende top 10 plaatsen.

Er staan uiteraard nog meer wedstrijden op het programma ook in Knokke:

DELEN ZOUTE CUP zaterdag 2 augustus

Dit weekend, zaterdag, gaat de Zoute Cup door in onze basis van het Zoute. Inschrijven kan via deze link. Voor de Dragoon zeilers, spreek zeker even met Laurent af of je een Dragoon van Duinbergen of van het Zoute kan gebruiken.

VIVIUM ZEESCHELDE zaterdag 16 augustus

Op 16 augustus wordt er de Zeeschelde gevaren. Dit is een 'lange' afstandswedstrijd waarbij we tot in Groede varen. Zeer leuk om deel te nemen, we verwachten hier ontezettend veel deelnemers, zorg dat je er ook bij bent! Inschrijven kan via deze link.

23 en 24 augustus: Raf Verhaeghe Challenge

Het weekend van 23 en 24 augustus verplaatsen we ons met alle jeugd naar het Sycod in Oostduinkerke om daar aan de Raf Verhaeghe Challenge deel te nemen. Er is vrijdag ook training voorzien. Afhankelijk van het weer gaan we kijken of we de boten niet zelf over kunnen varen met begeleiding. Als het weer het toelaat, gaan we ook daar ter plaatse blijven logeren in tentjes op het strand naast de boten. Hou dit weekend dus zeker vrij om deel te nemen! Meer info volgt snel.
Inschrijven voor de wedstrijd kan alvast via deze link.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven