Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29 juli 2014
Zeilen en eindigen in stijl

 Beste vrienden en leden , 

Momenteel zijn we met 25 boten ingeschreven om op zaterdag 2 augustus samen de  Delen Zoute Cup te zeilen , in samenwerking met Delen Private Bank en Edition Ventures en natuurlijk de RBSC zullen we er wederom een overgetelijke dag van maken . Maar daar we organisatorisch toch goed moeten zijn voorbereid voor wedstrijd als voor diner 's avonds in de Knock-out Café is inschrijven toch zo belangrijk voor ons ! Dit kan rechtstreeks onderaan deze mail , ook extra personen mag je invullen voor het diner op de entry form .

De Knock - Out Café heeft ons ervan verzekerd dat wij zullen plaatsnemen in de grote zaal met verzorgde bufetten en natuurlijk plaats voor iedereen , dus een leuke avond in een leuk kader , eens iets anders dan het strand , moet kunnen voor iedereen ...

Tijdens de prijsuitreiking zullen er mooie prijzen worden verloot zoals Magnum Champagne , prijzen van Caméléon en Baobab , Ice Watch uurwerken , fietsen van Peugeot en 1 weekend Thalasso in Saint - Malo ... dus zeker de moeite waard !

 

De inschrijvingen kunnen gebeuren via deze link  , en alle informatie betreffende wedstrijd is al te lezen in de NOR  ( notice of race )

Let wel dat de definitieve inschrijving gebeurt op zaterdag morgen hier ter plaatse in het zoute , dit om de redenen dat jullie hier nog welcome packs zult krijgen en de nodige attributen .

 

Hopelijk mogen we jullie ook verwelkomen in het eerste weekend van augustus 

sportieve groeten 

team rbsc 

sven 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven