Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
31 juli 2014

Beste Leden,

Mooi weer tijdens de week en wat minder tijdens het weekend blijft precies het motto van de laatste weken . komende week zal het niet anders zijn. Volgende week gaan we weer naar de 25°C en meer na een nat weekend. Uiteraard hebben we leuke foto’s gemaakt die U kan bekijken via deze link.

Wisten jullie al dat William de Smet 3de is geworden op het WK Laser Radiaal te Polen!

Volgende week is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien is er BBQ voorzien met drie verschillende soorten vlees. De weersvoorspellingen zien er alvast terug schitterend uit.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 5 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 20€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.
Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven