Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
7 augustus 2014

Beste Leden,

Gisteren was een natte woensdag die gelukkig eindigde in een zonnige avond. Samen met de monitoren hebben we onze tent verder water -en winddicht uitgebouwd zodat we op het ergste voorzien waren. De wet van Murphy zorgde er uiteraard voor dat dit niet nodig was. Uiteraard hebben we dan leuke foto’s gemaakt die U kan bekijken via deze link.

Volgende week is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien zijn er Ribbetjes op de BBQ voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 12 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 20€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten

Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven