Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
The Delen Papy's Race

MORGEN vindt de 15de editie van The Delen Papy’s Race plaats. De weersvertwachtingen kunnen niet beter, er is geen regen voorzien en een matige wind uit het westen gaat er voor zorgen dat het onvergetelijke vijftiende editie zal worden. 
Dit jaar is het thema “TRAVEL”.

Alle nodige info vindt u in de Notice of Race.

Wil je er ook bij zijn? Schrijf dan in via volgende link. Vermijd een wachtrij om in te schrijven en doe uw inschrijving langs deze link. Ook naar veiligheid toe is het voor ons veel gemakkelijker als wij vooraf het aantal deelnemers kennen. 

Onze dank hiervoor

Definitieve registratie gebeurt vanaf vrijdag om 14uur in Duinbergen en natuurlijk ook zaterdagmorgen. De briefing is zaterdag om 11uur in Duinbergen en de eerste start is voorzien om 11.55uur. Een leuk en eenvoudig parcours is voorzien.

Minimum leeftijd aan boord bedraagt 80 jaar. Voor vrouwenteams staat de minimum leeftijd op 70 jaar aan boord. Men mag maximum met drie aan boord zeilen.

Er is een uitgebreid dinner voorzien, vooraf inschrijven voor deze barbecue is noodzakelijk op het nummer 050 51 55 93.

Muziek wordt voorzien door niemand minder dan DJ Nicolas Decoster and Sakso.

Dankzij Delen Private Bank kunnen we u dit jaar een veelbelovende "The Delen Papy's Race" aanbieden. Voor de eertste maal zal het ook mogelijk zijn om als toeschouwer de race te volgen vanop een zeiljacht ons aangeboden door Channel Sailing. Opgelet de plaatsen zijn beperkt, meer info bij Robby.

High Tech Travel schenkt ons een week voor twee personen bij Wildwind te Lefkas (Griekenland) en 1 vlucht Amsterdam-Lefkas. 

Dit jaar zal er ook een prachtige Townie-fiets ter waarde van €600,00 verloot worden onder de deelnemers, daarvoor bedanken we Fietsen Lentelaan. 

Inschrijven doe je langs deze LINK.

 

Ook nog een primeur:  Het AIRDRONE team zal ook aanwezig zijn. 

Begin alvast maar te dromen met deze link: http://greece.wildwind.be

 

Tot straks meteogram West Vlaanderen
Windguruu voor Duinbergen
Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven