Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
13 augustus 2014
Triathlon 23 augustus

Beste leden,
Beste vrienden,

Sommige onder jullie zullen het al weten maar net zoals vorig jaar organiseren we terug op 23 augustus een recreatieve triatlon. Dit evenement blijft volledig in het kader van plezier en de aankomst halen.

Daarom hebben we bewust het parkoer niet te groot gemaakt en houden we hierdoor alles op het domein van de RBSC. We zwemmen niet meer dan 300m, fietsen daarna twee rondjes rond het meer (5.4km) en lopen als afsluiter één rondje van 2.7km.

Met dit kort te houden gaan we er van uit dat de finish halen voor iedereen zeker haalbaar is en dat de verschillen onderling zeer klein zullen blijven.

De start is voorzien om 14u

Wat heb je nodig buiten een goed humeur:
Weinig of geen conditie
Een zwembroek en eventueel ook een zwembril
Een fiets (bij voorkeur maar zeker geen must een mountainbike daar we op gras zullen rijden).
Loopschoenen

Inschrijven kan je op de website via deze link. De vakjes die te maken hebben met zeilen mag je een X op invullen.

Laat u niet afschrikken door de naam triatlon daar andere deelnemers zoals me mezelf niet beschikken over een goede conditie. Nogmaals benadruk ik graag dat dit evenement staat in het teken van de sport. Misschien is dit een leuke start om daarna wat aan de conditie te beginnen werken en volgend jaar eventueel te winnen :-).

6 Uren Race 30 augustus

Zaterdag 30 augustus is er de 6 uren race!

De bedoeling is niet meer 6u aan een stuk te zeilen maar vele reeksen binnen die 6 uur te varen. Na iedere reeks gaan we aan wal en geven we mee aan de zeilers waar ze kunnen op letten. Ik denk dat deze formule zowel jong als oud kan bekoren. Het zou me ook een plezier doen om mijn wedstrijdervaring met jullie te kunnen delen.

Inschrijven kunnen jullie via de website.

Start eerste reeks is voorzien om 11u00. Einde dus zes uur later.

Met Sportieve groeten
Teun

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven