Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26.08.2104
Youth programma komende weekends

Afgelopen weekend waren we in Oostduinkerke voor de Raf Verhaeghe Challenge. Proficiat aan alle jeugd voor hun schitterende prestaties!
Foto's van afgelopen weekend kunnen op de site worden bekeken via volgende link.

Zaterdag 30 augustus

Traditioneel op de laatste zaterdag van de zomervakantie wordt de Eurocatscup gevaren in onze buurclub VVW Heist. Inschrijven voor de wedstrijd kan via volgende link. Schippersmeeting is om 11u30 in Heist waar ze het parcours uitleggen. Best dus al om 10u je boot komen optuigen om op tijd klaar te zijn. Start is voorzien om 13u.

6 & 7 september: BK jeugd

6 en 7 september: Belgian Youth Championship Multihull, DE jeugdwedstrijd van het jaar! Ditmaal is het de beurt aan KYC (Koksijde) om de wedstrijd te organiseren. We zullen dus alle boten naar daar moeten brengen en terug. We zullen de boten komend weekend al laden op de trailers om klaar te zijn om te kunnen vertrekken het weekend erop.

We kunnen terug ter plaatse blijven logeren, in tentjes of misschien in een villa (organisatie is dit nog aan het bekijken). We zouden hiervoor wel al door moeten geven met hoeveel we blijven logeren. Vervoer zaterdagavond en zondagmorgen is dus niet nodig.

Kan iedereen onderstaande vragen voor vrijdagmorgen 29 augustus beantwoord terug sturen naar laurent@rbsc.be zodat de organisatie in goede banen kan geleid worden?

Deelname Belgian Youth Championship Multihull: ZEKER / NOG NIET ZEKER

Is vrij zaterdag of zondag om trailer op te laden: JA, welke dag/NEE
Eigen vervoer: JA/NEE op welke data?
indien ja, vrije plaatsen?:
Trekhaak op wagen: JA/NEE

Opmerkingen of eventuele reeds gemaakte afspraken:

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven