Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
26 augustus 2014

Beste ouders,

Als Royal Belgian Sailing Club willen wij U vooreerst bedanken voor het vertrouwen dat U stelde in onze zeilschool te Heusden.

Het weer zat tot nu toe zeer goed mee en we mogen nu al zeggen dat onze monitoren prachtig werk leverden. Ik denk dat zo goed als alle kinderen op het einde van de week het plezier van het zeilen hebben te leren kennen.

 

Net zoals vorige jaren zullen wij terug beginnen met een nieuwe trainingsgroep binnen onze YOUTH werking vanaf september. Dit programma loopt tot eind november.

Uiteraard kunnen Optimisten, Lasers en RS Feva’s van de club gebruikt worden.
Ook zullen wij naast de trainingen op de basis te Heusden nog aan enkele recreatieve wedstrijden (niveau van kinderen die beginnen zeilen) deelnemen op verplaatsing (zie programma bijlage). Naar deze wedstrijden (voor Optimist) organiseert de club het transport. Ons beginnend team van vorig jaar dat nu doorgroeit naar een volgende groep heeft op deze wedstrijden meerdere podium plaatsen weggekaapt. Vorig jaar was zelfs de finale te Heusden!
Wij zullen het volledige programma voor dit najaar (zie bijlage) aanbieden voor 200€/zeiler. Om dit eerste najaar eens te proeven van beginnende wedstrijdtrainingen zal de RBSC jullie kinderen gratis lid maken van de club.

De trainingen in de weekends gaan door van 11u tot en met 16u. De trainingsdagen tijdens stage van de herfstvakantie zullen telkens volledige dagen zijn van 9u tot en met 17u.

Mag ik iedereen vragen die hiervoor interesse -of bijkomende vragen heeft mij te mailen voor 1 september op teun@rbsc.be. U kan mij ook nog telefonisch bereiken op het nummer 0477/77 56 68.

Het programma kan U via deze link bekijken op onze website (programma najaar Youth 2014)

Graag kijk ik uit naar eventuele vragen of inschrijvingen.

Met vriendelijke groeten
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven