Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
11.09.2014
Belgian Youth Championship Multihull

Afgelopen weekend vond het BK Youth plaats in Koksijde in zeer lichte windsomstandigheden. Onze RBSC Youth leden hebben het weer schitterend gedaan en toonden zich terug heer en meester tijdens dit BK. Van de 9 podiumplaatsen wisten ze er 8 in te nemen! Proficiat iedereen!
De foto's staan hier op onze site.

Weekend 13 & 14 september

C3

Dit weekend was er de Adventure Trophy het ganse weekend. Aangezien er weinig interesse was en op aanvraag van de leden is dit een Raid geworden. We voorzien in de plaats wel ! training voor jullie zaterdag in Duinbergen, zorg dat je zeilklaar bent om 11u en op zondag krijgen jullie de kans om eens met de Nacra 17 te zeilen, ook in Duinbergen!

F16

Zaterdag training met Mischa De Munck, zorg dat je tegen 11u op het water bent! Zondag krijgen jullie de kans om eens met de Nacra 17 te zeilen, ook in Duinbergen!
 

Weekend 20 & 21 september

Dragoon & C3

Op 20 september wordt de Catsy Cup gevaren. We rekenen hierbij op jullie hulp om deze wedstrijd voor de allerkleinsten in goede banen te leiden. Dit is ook de reden waarom deze op jullie kalender staat. Gelieve voor woensdag 17 september via mail naar laurent@rbsc.be je aanwezigheid te bevestigen! We verwachten jullie om 10u in het Zoute.

Zondag 21 september wordt er een training voor jullie voorzien in Duinbergen.

F16

Jullie varen tijdens dat weekend het NK F16 bij Hellecat. Als ik het goed begrepen heb, hebben jullie onderling al afspraken gemaakt voor transport en het logement. Aarzel niet om me te contacteren indien er problemen zijn.
De motorboot zou ook nog tot daar moeten geraken. Is er nog iemand die de motorboot mee kan nemen? Karel zal jullie ter plaatse coachen.

 

27 september

Op zaterdag 27 september wordt ons clubkampioenschap gevaren in Duinbergen.
Dit wordt een super leuke wedstrijd met veel boten. Vergeet je zeker niet zo snel mogelijk in te schrijven via deze link!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven