Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23 September 2014
Clubkampioenschap 27 september 2014
Er is ideaal zeilweer voorspeld!
Aanstaande zaterdag spektakel voor de Knokse kust.

Zo'n mooie nazomer geeft vaak nog ideale omstandigheden om op zee te gaan. Zo is de zeewatertemperatuur op zijn hoogst tijdens de maand september. De zon geeft ook nog steeds een heerlijke warmte af.

Deze maand kan je in schoonheid afsluiten met ons clubkampioenschap. We zetten weer alles op alles om u in de watten te leggen. De uitgebreide organisatie gaat weer op gang om op het water een mooi parcours voor te bereiden. Deze keer krijgen we ook de weergoden met ons mee. De meeste informatie kun je lezen op onze website onder de rubriek wedstrijden, de link naar de NOR.

Onze basis is gastheer voor diner en prijsuitreiking. Nadien kunnen jullie uw overgebleven energie kwijt op de dansvloer met DJ Nicoals Decoster van de papy's race.... :)

Channel Sailing voorziet een bon voor het gebruik van een jacht (6 personen) – met schipper – gedurende 1 dag. Deze zal verloot worden onder de deelnemers. 

Zoals reeds enkele jaren is het een echt clubkampioenschap, d.w.z. dat we de basissen overstijgen. 

Inschrijven voor de wedstrijd doe je zoals steeds via de site, om in te schrijven voor het diner en feest stuur je een mailtje.

 

RBSC Yachting By Channel Sailing

Het drukke vaarseizoen loopt op z’n einde, maar Channel Sailing blijft actief bezig!

• September en oktober zijn dé opleidingsmaanden: begin nú met de praktijk en schrijf u in voor één van onze opleidingen
• Een zeiljacht huren (met of zonder schipper)? Krijg dan een extra 5% korting bovenop uw 10% RBSC-ledenkorting!
• Inschrijven voor het laatste examen Stuurbrevet van 2014 op 15/11? Deelnemen aan de intensieve, voorbereidende theoretische snelcursus?
• Een origineel event of teambuilding?
• Een nieuwe of 2de hands zeiljacht kopen én geld verdienen ermee?

Contacteer ons via piet@channelsailing.be of 050-515651
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven