Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
6 oktober 2014

Beste leden,

Vorig weekend was de RBSC terug zeer actief op verschillende locaties. Voor de basis van Heusden had het Youthteam een Q-Cup te Antwerpen of een wedstrijd te Nederland (Braassemermeer). Daarnaast was er op zondag de Nationale wedstrijd voor de Laser met daarnaast nog een training voor de Youth.

Op vele plaatsen waren onze Youth zeilers zeer goed aan het varen. De Q-Cup werd helemaal gedomineerd door de RBSC met nog maar eens alle plaatsen op het podium (Felix De Gelas 1ste, Luca Hutchings 2de en Ruben Ullens 3de). Ook kaapten ze daarnaast nog maar eens de prijs voor beste club weg met hun 5 plaatsen in de top 10 op 38 zeilers. Te Nederland op een internationale wedstrijd zeilde Calliste Moerman zijn eerste bullet!

Daarnaast melden we graag dat op de nationale wedstrijd Laser te Heusden in alle disciplines (Standaard, Radiaal en 4.7) een winnaar kwam uit onze eigen club! Foto’s en de uitslag kan U bekijken via de link.

Ook staan de foto’s van het clubkampioenschap van vorige week staan op onze website. Helaas is deze wedstrijd niet geldig zijn door gebrek aan wind.

Komend weekend hebben onze zeilers op zaterdag 11 oktober terug een training te Heusden alsook Q-Cup te Berlare op zondag. Wie hen graag bezig ziet kan komen meezeilen of supporteren. Het is tenslotte altijd leuk om een 35 zeilers te zien zeilen.

Met Vriendelijke groeten
Teun
Het RBSC Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven