Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30 oktober 2014
Fin de saison

 Beste leden en vrienden , 

ondanks een korte en hevige storm vorige week , kunnen we nu toch al zeggen dat we een na seizoen hebben gehad om U tegen te zeggen . Een zonovergoten maand september , een oktober maand waarin we tijdens de week wel wat regen mochten verzamelen maar de weekends steeds uitstekend waren ...met als gevolg dat nog velen zijn blijven doorzeilen tot en met vorig weekend . 

Maar deze winter blijven we niet bij de pakken zitten , velen doen hun winter aktiviteiten en wij zijn een groepje gestart met zeilwagens , het aantal groeit maar we hopen nu wel eens op een ' niet zuiderwindse dag ' ...komt wel .

Natuurlijk sluiten we wel graag af in stijl en daarom organiseren we komende zaterdag 1 november vanaf 19 u een fin de saison , leden en vrienden kunnen dan nog wat napraten , Dj Bart zorgt voor de nodige ambiance qua muziek en Veronique en mezelf zorgen voor de hapjes en ' finger food ' ....dus iedereen welkom .

In verband met de komende aktiviteiten zullen we jullie zeker nog op de hoogte houden , ook betreffende onze zeilwagen strategie . Alvast nog leuke herfstvakantie toegewenst en komend weekend krijgen we terug een zonnig herstweer , weliswaar met alweer een harde ' zuiderwind' :(

Sportieve groeten en misschien tot zaterdag 

Sven 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven