Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
3 november 2014
Sinterklaasbezoek 23 november om 15 h

Beste lieve kinderen,

Ik ben zoals elk jaar terug begonnen aan mijn lange reis vanuit Spanje naar jullie contreien.
Volgens mijn GPS zal ik aankomen in Duinbergen omstreeks 15hoo op zondag 23 november.
Zoals jullie reeds van mij gewoon zijn, werk ik graag georganiseerd en daarom vraag ik jullie om mijn assistenten ZoĆ« en Robby op de hoogte te houden van jullie komst.
De sint is al een beetje ouder en dus vergeet ik ook wel eens iets, willen jullie daarom ook nog eens zeggen hoe oud jullie ondertussen zijn? Zo kan ik voor ieder kindje een geschikt kadootje meebrengen....
De Sint

 

Vrijdagavond = spaghetti-avond

 Beste, 

Elke vrijdag, op enkele keren na, vanaf 18h00 is er spaghetti bolognaise. De open haard brandt dan volop. De perfecte manier om uw weekend aan de kust in te zetten! Gezien de beperkte plaatsen best vooraf reserveren.  duinbergen@rbsc.be

Tot dan. 

 

Storm van dinsdag 21 oktober

 Beste, 

Met de storm van 21 oktober toch nog enkele lessen geleerd. Iedereen weet dat het noodzakelijk is uw boot goed te verankeren. Vergeet hierbij niet dat ook de touwen of riemen de nodige trekkracht moeten aankunnen. In bijlage een foto van een riem die zonder pardoes doorgetrokken werd, met het gevolg dat de boot toch ging vliegen. Men weze gewaarschuwd. 

Zeilwagens

 Bent u ook een bezitter van een zeilwagen of had u het graag eens getest? Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer er gereden wordt? Mail uw interesse naar duinbergen@rbsc.be en we houden u op de hoogte. 

Groeten. 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven