Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17.12.2014
Youth RBSC Sailing Team programma 2015

De eindejaarsperiode is ingezet en dus wordt het ook dringend tijd om de voorlopige Youth RBSC Sailing Team kalender 2015 met jullie te delen.

Via deze link kunnen jullie de voorlopige kalender terug vinden. Aarzel niet om ons te contacteren indien jullie vragen, suggesties, voorstellen of andere hebben.

Info vergadering programma 2015

Net als ieder jaar, organiseren we een info vergadering om de kalender en onze werking verder toe te lichten. Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om dit net voor de nieuwjaarsreceptie te plannen om ervoor te zorgen dat iedereen zich geen 2 maal moet verplaatsen.

De vergadering zal doorgaan zaterdag 17 januari in Heusden om 15u.

Gelieve voor 14 januari jullie aanwezigheid voor de vergadering te willen bevestigen naar laurent@rbsc.be. Uiteraard zijn geïnteresseerde kennissen en vrienden ook meer dan welkom op deze vergadering!
 

Palmares 2014 doorgeven voor tussenkomst van RBSC

Om hun jeugd aan te moedigen en te ondersteunen, schenkt de RBSC een financiële tussenkomst aan haar jeugdleden voor deelname aan een WK of EK!

Via deze link vind je meer uitleg over de tussenkomst.

Stuur dus snel voor 1 januari een mailtje naar laurent@rbsc.be met naam van het WK of EK, het inschrijvingsgeld dat jullie betaalden en je behaalde plaats in het totaalklassement om jouw tussenkomst in ontvangst te mogen nemen.

 

 

Trainingsstage in Hyères

Tijdens de krokusvakantie start het nieuwe seizoen voor de C3's en de F16's met een trainingsstage in Hyères. We plannen om daar toe te komen zaterdagnamiddag/avond 14 februari en terug te vertrekken zaterdagmorgen 21 februari. We logeren net als dit jaar in de UCPA. De kostprijs van deze trainingsstage ligt rond de 300 à 400€ per persoon.

Ouders die mee zorgen voor vervoer kunnen er tijdens deze week gemakkelijk een zon- of skivakantie in de buurt aan koppelen.

Voor onze reservaties en de organisatie van deze stage, zouden we moeten weten wie mee wil en kan. Kunnen jullie ons voor 6 januari per mail naar laurent@rbsc.be antwoorden op onderstaande vragen?

Wil graag deelnemen samen met: 
Kunnen je ouders rijden? Met trekhaak?
Heb je zelf een eigen trailer?
Heb je nog vrije plaatsen in de wagen?
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven