Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
15 december 2015
Inschrijvingen zeilstages 2015

Beste ouders en zeilers,

Onze beste wensen voor 2015!

Zoals ieder jaar zijn de inschrijvingen gestart voor de zeilstages voor onze leden op 1 januari. Vanaf 1 februari kunnen ook de niet-leden inschrijven.

Daar de inschrijvingen snel binnenkomen willen we iedereen er op attent maken om tijdig in te schrijven als je een bepaalde week in het vooruitzicht hebt.

Deze zeillessen worden gehouden tijdens de maanden juli en augustus. De stages zijn bedoeld voor jeugd van 8 tot en met 18 jaar. Nieuw is dat er zeillessen zullen zijn tijdens de beide weken van de paasvakantie te Heusden. 

Graag geven wij aan iedereen mee om tijdig in te schrijven daar wij ieder jaar merken dat de inschrijvingen sneller binnenkomen waardoor de weken ook steeds vroeger volzet geraken. Ook laten wij jullie graag weten dat vanaf 2015 uw online inschrijving ook direct officieel zal zijn daar U de stage direct betaald via onze website.

Alle nodige informatie van de basissen Heusden, Duinbergen & Zoute en Duinenwater gebeuren via onze website.

Indien U nog geen lid bent van de RBSC maar dit toch wenst te worden om mee te kunnen genieten van de 20% korting op de prijs van een zeilstage en vroeger kan inschrijven, kan U contact opnemen met ons secretariaat.

Graag kijken wij er alvast naar uit om U deze zomer op één van onze basissen te mogen ontvangen.

Het RBSC team

Teun en Laurent 
 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven