Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
7 januari 2015
2015....

 Beste leden en vrienden en vriendinnen , 

Lang geleden dat er nog een nieuwsbrief van jullie basis op het scherm kwam maar er moet toch ook inhoud in zitten , dus bij deze :

Natuurlijk zijn jullie het ondertussen  al gewoon maar toch zou ik graag jullie mijn beste wensen willen over brengen voor 2015 , voornamelijk de gezondheid maar ook voor alles wat jullie van plan zijn  en dit uit de grond van ons hart !

Natuurlijk laat de club dit ook niet zomaar voorbij gaan en organiseert de club in samenwerking met Teun en zijn team in onze basis de Windroos te Heusden (bij Gent ) om 17 u een Nieuwsjaarsreceptie.Natuurlijk  hoopt de RBSC jullie talrijk te mogen begroeten .
Graag vragen wij jullie te bevestigen voor de receptie door een mail te sturen naar teun@rbsc.be voor 13 januari. Wij vernemen graag met hoeveel personen U zal aanwezig zijn.
 

Winterbezigheid : ook met de wind

 De winter is eigenlijk nog maar gestart maar toch hebben we het strand nog niet echt verlaten , onze top bezigheid deze winter is zeilwagen rijden , met een tiental zijn we ondertussen en we kunnen zeggen dat we al heel toffe momenten hebben beleefd . Natuurlijk hebben we deze sport niet uitgevonden maar wel terug gebracht op onze basis na een tiental jaar afwezigheid . 

Natuurlijk kunnen jullie zich afvragen hoe dit ook eens te doen , wel indien jullie al wandelend of doelgericht het strand op komen  en ons ziet rijden moet je maar eens vragen , vooral aan mij , om eens te testen of... zelf onmiddellijk kiezen om ook zo'n wagentje aan te schaffen :) 

De sport is niet moeilijk , wat veiligheid is nodig maar de techniek is niet zo verschillend van het zeilen ...dus ook iets voor jou .Ook is het toegelaten op het strand in verschillende zone's in Knokke en dit van 15 sept tot 15 juni , in de zomermaanden zijn we gebonden aan uren , dus ideale bezigheid indien de weersomstandigheden het niet toelaten om te zeilen .

Zeilschool voor jongeren

De inschrijvingen voor de zeilschool is momenteel al open voor de leden van de club , vanaf 1 feb mogen ook niet leden inschrijven op de site , dus mis deze kans niet om jullie kinderen in te schrijven voor onze zeilklassen .

Een ganse week in de sfeer van het zeilen , in een toffe groep met enthousiaste monitoren ... een super ervaring of weder ervaring .

Inschrijven kan anders via volgende link 

Meer info kan je natuurlijk ook vinden op onze website www.rbsc.be

 

Wedstrijdkalender en zo veel meer

 Natuurlijk hebben we de wedstrijd en aktiviteiten kalender al onze site staan , alsook geregeld nieuws met nieuwigheden . 

Ook onze facebook pagina blijft levendig , zelfs in de winter , dus een toffe link om op de hoogte te blijven .

Bij deze sluit ik deze eerste kleine nieuwsbrief af en nog mooie dagen toegewenst , in een volgende editie meer praktisch nieuws ivm eventuele verbouwingen , ligplaatsen etc..

Sportieve groeten 

sven en vero 

Team RBSC

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven