Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17 Januari 2015
IN MEMORIAM FRANK CLEEREN

Met droefheid moeten wij U melden dat onze collega en vriend Frank Cleeren op 14 januari overleden is. Iedereen binnen de zeilwereld kende Frank en weet dat hij zeer actief was op alle niveaus van het watersportgebeuren in België.

Al zijn taken nam hij efficiënt en met veel toewijding op zich waarvoor wij hem enorm waardeerden. Van jongs af aan vaarde hij een mooi palmares bij elkaar zowel in kleinzeilerij als later op jachten. Op het water of op land, altijd stond Frank paraat.

Ook op internationaal niveau werd Frank geroemd om zijn bekwaamheid. Hij was dan ook een veel gevraagd internationaal “official” bij zeilwedstrijden en medewerker bij internationale instanties.

Voor de Royal Belgian Sailing Club is het plotse overlijden van Frank een enorm verlies. Frank was een trouwe bestuurder en medewerker die ons nooit in de steek liet. We zullen hem blijvend herinneren als een groot mens, die zich onvermoeibaar en actief inzette ten dienste van de watersport. Zijn overlijden laat een grote leegte na binnen onze club en de watersport in het algemeen.

Aan zijn familie en dierbaren bieden wij onze innige deelneming aan.

Frank, we zullen jou en je enthousiasme nooit vergeten.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven