Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30.01.2015
Info Youth seizoen 2015

Zaterdag 17 januari was er de info vergadering over het Youth RBSC Sailing Team Multihull in Heusden en de voorstelling van het seizoen 2015.

Het verslag van deze vergadering kan u hier nalezen.

De kalender staat ook nog steeds op onze site via deze link. Er zijn ondertussen enkele data bijkomend bevestigd en dus ook aangepast op de kalender op de site.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien jullie vragen hebben of bijkomende informatie wensen!

INSCHRIJVING Youth seizoen 2015

Via deze link vinden jullie het inschrijvingsformulier voor het Youth RBSC Sailing Team Multihull seizoen 2014.

Gelieve dit volledig ingevuld, er zijn 2 tabbladen!, terug te sturen via mail naar laurent@rbsc.be en dit vóór 15 februari 2015.
 

RBSC Party

Schrijf alvast in je agenda: grootse RBSC Party op 28 februari!

De volledige opbrengst van dit feest gaat integraal naar jullie jeugdwerking. We verwachten jullie dan ook zeker op die avond. Maar breng gerust ook familie, vrienden etc. mee! In tegenstelling dat de Youth Party's van vroeger is dit een RBSC Party, echt bedoeld voor iedereen!

Meer info kan je terug vinden via deze link.

En voor de Facebookaddict's onder ons, via deze link kom je op de Facebookpagina van de RBSC Party. Nodig dus zeker al je virtuele vrienden en kennissen uit. Like'en die handel!

En vergeet vooral je originele 'touch of a pirate' niet! Denk ook al wat mee na voor een originele versiering om de Alebrta om te toveren tot een echt Pirate's Cave. We rekenen daarvoor dus ook op jullie hulp!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven