Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
31 januari 2015
In deze Newsletter:

RBSC Party
Inschrijvingen jeugdkampen
Kitereglementen

Niet te missen: RBSC Party 28 februari

Beste leden en vrienden , 

Na een groot feest te hebben gehad ter ere van ons 150 jarig bestaan in 2013 kwam de vraag van vele leden of we dit niet konden over doen, of toch ieder jaar een bijeenkomst organiseren met natuurlijk een feestje hieraan gekoppeld . 

Wel nu organiseren we op 28 februari in ons clubhuis ' Alberta ' een heus piratenfeest en dit ten voordele van onze jeugd werking . Voor wie het niet weet , of nog niet weet is de club al jaren aktief bezig om onze jongeren klaar te stomen naar de top van het zeilgebeuren ! Naast de vaste sponsor Mac Donalds , die al jaren zijn energieke steun beteugt aan onze jeugd organiseren wij daarom ook een leuke avond met een ludiek knipoogje naar het verleden waar papegaaien op de schouders en houten benen en lappen op de ogen nog schering en inslag waren . 

Dus daarom zou ik zeggen , noteer alvast de datum : 28 februari , start vanaf 19 u , vooraf inschrijven is altijd leuk voor ons via info@rbsc.be en dit liefst voor 24 februari , plaats van het piratenhol : Clubhuis Alberta , Omooi kaai te Zeebrugge .

Wij de crew en vele jongeren hopen jullie daar te mogen verwelkomen , tot dan !

groeten 

sven 

Crew RBSC 

 

Dinner + Party €30

Ten voordele van ons Youthteam. 

 

Jeugdkampen catamaranzeilen in juli en augustus

De inschrijvingen voor de zeilschool lopen vlotjes binnen. Mis deze kans niet om jullie kinderen in te schrijven voor onze zeilklassen .
Een ganse week in de sfeer van het zeilen , in een toffe groep met enthousiaste monitoren ... een super ervaring of weder ervaring .

Meer info kan je natuurlijk ook vinden op onze website www.rbsc.be , en natuurlijk ook de inschrijvings formulieren 

 

Kitelintjes 2015 en Vaar-en reddingsbekwaamheid kitesurfen

De kitelintjes zijn er en ze zijn verplicht. Al wie in orde met zijn lidmaatschap 2015 kan deze komen halen op ons secretariat, zowel in Het Zoute als in Duinbergen.
Het blijft verplicht de Kitecharter na te leven en te ondertekenen. Deze kan langs deze weg;

www.dropbox.com/sh/9ay2lxpcd0pynum/AACoJFa7ebn-uRADcH8QiQfJa

gedownload worden en gelie ve deze ondertekend te bezorgen op een van onze secretariaten zijnde: duinbergen@rbsc.be of zoute@rbsc.be
Als erkende kiteclub hebben wij de nodige bekwame redders nodig, interesse? Lees het volgende en plaats uw kandidatuur via zoute@rbsc.be of duinbergen@rbsc.be

Bijscholing tot het halen van het vaar- en reddingbekwaamheidsattest
De VYF & VVW zal in samenwerking met IKWV en WOBRA in 2015 terug een bijscholing organiseren voor het behalen van het vaar- en reddingbekwaamheidsattest. Deze bijscholing is verplicht voor alle reddings- en bewakingspersoneel van de kustclubs die kitesurfen aanbieden, en moet minstens om de 3 jaar gevolgd worden.
De opleiding bestaat uit 3 modules, gegeven op verschillende tijdstippen en locaties. Meer info hierover is te vinden op de inschrijvingspagina.
De toelatingsvoorwaarde om aan deze bijscholing deel te nemen is te voldoen aan minstens één van onderstaande vereisten:
• IKWV gediplomeerd redder
• Initiator of hoger VTS diploma in één van de zeil- of surfdisciplines met 2 jaar praktijkervaring
• level 1 of hoger IKO Kiteboard instructor met 2 jaar praktijkervaring
• Zich bevinden op een lijst* van clubredders die op eer verklaard is door de clubverantwoordelijke.
* Deze lijst zal ondertekend door de clubverantwoordelijke doorgestuurd worden uiterlijk 1 week voor de start van de opleiding naar de federatie. Deze lijst somt de leden op van het reeds bestaande club rescue team die geen van de toelatingsvoorwaarden 1 tot 3 bezitten en die volgens de club voldoende bekwaam zijn om de redding te verrichten. Deze leden van het club rescue team hebben liefst een minimum praktijkervaring van 2 jaar.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven