Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2 februari 2015
Niet te missen: RBSC Party 28 februari

Beste leden en vrienden , 

Na een groot feest te hebben gehad ter ere van ons 150 jarig bestaan in 2013 kwam de vraag van vele leden of we dit niet konden over doen, of toch ieder jaar een bijeenkomst organiseren met natuurlijk een feestje hieraan gekoppeld . 

Wel nu organiseren we op 28 februari in ons clubhuis ' Alberta ' een heus piratenfeest en dit ten voordele van onze jeugd werking . Voor wie het niet weet , of nog niet weet is de club al jaren aktief bezig om onze jongeren klaar te stomen naar de top van het zeilgebeuren ! Naast de vaste sponsor Mac Donalds , die al jaren zijn energieke steun beteugt aan onze jeugd organiseren wij daarom ook een leuke avond met een ludiek knipoogje naar het verleden waar papegaaien op de schouders en houten benen en lappen op de ogen nog schering en inslag waren . 

Dus daarom zou ik zeggen , noteer alvast de datum : 28 februari , start vanaf 19 u , vooraf inschrijven is altijd leuk voor ons via info@rbsc.be en dit liefst voor 24 februari , plaats van het piratenhol : Clubhuis Alberta , Omooi kaai te Zeebrugge .

Wij de crew en vele jongeren hopen jullie daar te mogen verwelkomen , tot dan !

groeten 

sven 

Crew RBSC 

 

Dinner + Party €30

Ten voordele van ons Youthteam. 

 

Jeugdkampen in juli en augustus

De inschrijvingen voor de zeilschool lopen vlotjes binnen. Mis deze kans niet om jullie kinderen in te schrijven voor onze zeilklassen .
Een ganse week in de sfeer van het zeilen , in een toffe groep met enthousiaste monitoren ... een super ervaring of weder ervaring .

Meer info kan je natuurlijk ook vinden op onze website www.rbsc.be , en natuurlijk ook de inschrijvings formulieren 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven