Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
06.02.2015
Kalender Youth seizoen 2015

We hebben nog een wijziging doorgevoerd op onze kalender met betrekking tot de begeleiding van de Dragoons! We hebben nu alle wedstrijden op begeleid gezet. In onze eerste versie stonden er enkele 'minder serieuze' wedstrijden op 'niet begeleid', dit is nu dus aangepast naar begeleid. Zo kunnen we onze jongste zeilers maximaal ondersteunen, laten bijleren en nog beter doorgroeien.

Daarnaast is de Raf Verhaeghe voor de Dragoons gewijzigd naar het Nk Dragoon. De Nederlanders beloven terug met een groot deelnemersveld aanwezig te zijn, dus dit mogen we zeker niet missen!

De kalender staat ook nog steeds op onze site via deze link. Er zijn ondertussen enkele data bijkomend bevestigd en dus ook aangepast op de kalender op de site.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren indien jullie vragen hebben of bijkomende informatie wensen!

HERINNERING Inschrijving Youth seizoen 2015

Via deze link vinden jullie het inschrijvingsformulier voor het Youth RBSC Sailing Team Multihull seizoen 2015.

Gelieve dit volledig ingevuld, er zijn 2 tabbladen!, terug te sturen via mail naar laurent@rbsc.be en dit vóór 15 februari 2015.
 

RBSC Party

Schrijf alvast in je agenda: grootse RBSC Party op 28 februari!

De volledige opbrengst van dit feest gaat integraal naar jullie jeugdwerking. We verwachten jullie dan ook zeker op die avond. Maar breng gerust ook familie, vrienden etc. mee! In tegenstelling dat de Youth Party's van vroeger is dit een RBSC Party, echt bedoeld voor iedereen!

Meer info kan je terug vinden via deze link.

En voor de Facebookaddict's onder ons, via deze link kom je op de Facebookpagina van de RBSC Party. Nodig dus zeker al je virtuele vrienden en kennissen uit. Like'en die handel!

En vergeet vooral je originele 'touch of a pirate' niet! Denk ook al wat mee na voor een originele versiering om de Alebrta om te toveren tot een echt Pirate's Cave. We rekenen daarvoor dus ook op jullie hulp!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven