Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
9 februari 2015
RBSC Party - 28 februari 2015 - graag tijdig inschrijven

Beste leden en vrienden, 

Na een groot feest te hebben gehad ter ere van ons 150 jarig bestaan in 2013 kwam de vraag van vele leden of we dit niet konden over doen, of toch ieder jaar een bijeenkomst organiseren met natuurlijk een feestje hieraan gekoppeld. 

Wel nu organiseren we op 28 februari in ons clubhuis 'Alberta' een heus piratenfeest en dit ten voordele van onze jeugd werking. In tegenstelling met de Youth Party's van vroeger is dit een RBSC Party, echt bedoeld voor alle leden van onze club! 

Maar voor wie het niet weet, of nog niet weet is de club al jaren actief bezig om onze jongeren klaar te stomen naar de top van het zeilgebeuren! Naast de vaste sponsor Mc Donalds, die al jaren zijn energieke steun betuigt aan onze jeugd organiseren wij daarom ook een leuke avond met een ludiek knipoogje naar het verleden waar papegaaien op de schouders en houten benen en lappen op de ogen nog schering en inslag waren . 

Dus daarom zou ik zeggen, noteer alvast de datum: 28 februari, start vanaf 19 u.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk voor ons via info@rbsc.be en dit voor 20 februari, plaats van het piratenhol: Clubhuis Alberta, Omookaai 1 te Zeebrugge.

Wij de crew en vele jongeren hopen jullie daar te mogen verwelkomen, tot dan !

Dinner + Party 30€

Groeten 

Crew RBSC 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven