Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 februari 2015
RBSC Party - 28 februari 2015 - graag tijdig inschrijven

Beste leden en vrienden ,

Is dit nu eens niet het moment om al eens samen te komen vooraleer het seizoen start , in een ontspannen sfeer en na een  winter is dit altijd wel nodig , ook ideaal moment om al plannen te smeden voor komend seizoen en bij deze : Organiseren we op 28 februari in ons clubhuis 'Alberta' een heus piratenfeest en dit ten voordele van onze jeugd werking. In tegenstelling met de Youth Party's van vroeger is dit een RBSC Party, echt bedoeld voor alle leden van onze club! 

Maar voor wie het niet weet, of nog niet weet is de club al jaren actief bezig om onze jongeren klaar te stomen naar de top van het zeilgebeuren! Naast de vaste sponsor Mc Donalds, die al jaren zijn energieke steun betuigt aan onze jeugd organiseren wij daarom ook een leuke avond met een ludiek knipoogje naar het verleden waar papegaaien op de schouders en houten benen en lappen op de ogen nog schering en inslag waren . 

Dus daarom zou ik zeggen, noteer alvast de datum: 28 februari, start vanaf 19 u.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk voor ons via info@rbsc.be en dit voor 23 ebruari, plaats van het piratenhol: Clubhuis Alberta, Omookaai 1 te Zeebrugge.

Graag kijk ik ernaar uit jullie te mogen ontvangen te zeebrugge!

Dinner + Party 30€

Groeten 

Crew RBSC 

Sven 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven