Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27.03.2015
Training 28 maart

Morgen staat er voor de C3's en F16 een training op het programma. De C3 en F16 zeilers hebben een aparte mail gekregen met extra uitleg voor de training van morgen. Gezien de voorspellingen hebben we het gewoonlijke programma wat gewijzigd en spreken we om 12u af in Duinbergen ipv 10u.

Paasstage 2015

De Paasstage komt steeds dichterbij en daarbij ook de echte start voor het komende seizoen voor ons gans Youth RBSC Sailing Team!
We gaan er een ongelofelijke week van maken, laat ons vooral goed duimen dat het weer ons goedgezind is :-)
Doordat de stage een week voor iedereen intern is, zorgt dit er voor dat we elkaar allemaal goed gaan leren kennen en dat we tegen het einde van de stage samen een hechte groep kunnen vormen! Uiteraard staat het zeilen centraal en zorgen we ervoor dat iedereen na de Paasstage volledig klaar is om het nieuwe wedstrijdseizoen in te vliegen.

Via deze link vinden jullie alle nodige praktische info.

Eurocat 2015 in Carnac/Frankrijk

Jullie hebben allemaal een aparte mail gekregen van Patrick met betrekking tot de Eurocat. Gelieve hier zeker op te antwoorden en jullie antwoorden te sturen naar nathalie@rbsc.be, laurent@rbsc.be en zeebrugge@rbsc.be . Zo kunnen we samen de organisatie in goede banen leiden en jullie helpen waar nodig.
Uiteraard begrijpen we dat voor sommigen de Paasstage zal uitwijzen met wie ze samen zullen zeilen. We zullen hier tijdens de stage dan ook over spreken zodat we tijdens of kort na de stage nog tijdig kunnen beslissen om wel of niet deel te nemen.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven