Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
17 april 2015
Captians mEATing: Openingsdrink

Het is nooit lang zoeken naar een reden om eentje te drinken! Het begin van ons nieuw seizoen is daar geen uitzondering op.

Jullie zijn allen welkom morgenavond om 18u in de Alberta.

Om te klinken op een goed seizoen, bieden we een glaasje aan, daarnaast - trouw aan het concept van de captains mEATing - komen er heel wat hapjes uit de keuken jullie richting uit.

Maar eerst nog wat sport!

De eerste "the sailing" cup start heel binnenkort.

Morgen is de briefing om 13u aan het havenkantoor. Daarna gaan we op zee voor een zoektocht via enkel boeien. Tegen 18u zullen we weer binnen zijn.

Het wordt ten sterkste aangeraden om het boek "150-jaar RBSC" aan boord te hebben. Niet omdat de zeilomstandigheden slapjes zijn- integendeel zelfs- maar omdat het antwoord van de zoektocht misschien wel in dit naslagwerk te vinden is.

Concreet krijg je tijdens de briefing een lijstje met boeien mee, deze boeien bevatten puzzelstukjes die je moet verzamelen. (wees gerust, je blijft op veilige afstand van de boeien.

Zeilomstandigheden:

"Morgen is het de hele dag zonnig, met maxima rond 13°C. Goed zicht. De wind waait vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit ONO, krimpt naar NNO en neemt toe tot krachtig (6)." (kustweerbericht.be)

M.a.w. Het wordt al onmiddellijk een prachtige zeildag, met een stevige bries.

Inschrijven kan nog steeds!

 

Interessante weetjes
  • Gratis overnachting bij KYCN (voor ligplaatshouders):

In navolging van de goede contacten die we hebben met de Koninklijke Yachtclub Nieuwpoort, zijn we overeengekomen dat de KYCN onze ligplaatshouders 2 gratis overnachtingen biedt. De voucher kun je afhalen bij de havenmeester.

  • Diesel aan kostprijs (voor ligplaatshouders):

Nog een van de voordelen voor onze ligplaatshouders is het tarief voor de diesel: Ligplaatshouders betalen vandaag 1.136 euro per liter. Voor andere leden en bezoekers is dat 1.282 euro per liter.

  • Verhuur elektrische fietsen:

Vanaf dit seizoen kun je elektrische fietsen huren. Reserveren is noodzakelijk en kan tot 18u de dag voordien bij de havenmeester.

 

code april -mei

Code April: 4444 (+ belletje)

Code Mei: 5665 (+ belletje)

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven