Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22 april 2015
25 april Algemene Vergadering
26 April Multihull training
North Sea Series op 9 en 10 mei
8 augustus The Delen Papy's Race
Kitesurf gebaren


Algemene Vergadering

Beste leden,

Hierbij nodigen wij u graag uit op de Algemene Vergadering van 25/4 die zal aanvangen om16:30h in onze club te Heusden (Stapsteenweg 50, 9070 Heusden). De Agenda voor de AV ziet er als volgt uit:


1 Verwelkoming door de Commodore
2 Verslag van de Secretaris
3 Verslag van de Penningmeester
4 Verslag van de Bedrijfsrevisor
5 Goedkeuring Jaarrekening 2014
6 Kwijting aan de Bestuurders
7 Budget 2015 & Meerjarenplan 2016-2017
8 Vastleggen Lidgelden 2016
9 Goedkeuring Budget 2015
10 Visie RBSC 2020
11 Terugtreding en aanvaarding vaste leden
12 Ontslagen & benoemingen bestuurders
13 Varia & vragen
14 Slotwoord door de Commodore

Specifieke vragen dienen minstens 8 dagen voorafgaand aan de vergadering schriftelijk gesteld te worden via volgend e-mail adres: info@rbsc.be

Receptie ipv Sailing Diner
De Sailing Dinner zal dit jaar helaas niet doorgaan, wel is er na de AV een receptie voorzien aangeboden door de RBSC waarop jullie allemaal van harte welkom zijn!

We hopen alvast op uw komst en... de zon.

Zondag 26 april Multihull Training

Onze eerste multihull training staat gepland voor aanstaande zondag. We beginnen eraan om 12H. Om alles gemakkelijk te laten verlopen vragen wij aan alle deelnemers zich te registreren op onze website. Hierbij de link. 

The Delen Papy's Race

Voor onze Papy's Race blijft Delen Private Bank de hoofdsponsor. Na het succes van onze Piraten Fuif deze winter is unaniem beslist dat voor The Delen Papy's Race het thema " Piraat" zal zijn. 

 

Kitesurfgebaren

Het is niet altijd eenvoudig om een kite te landen. De veiligste manier blijft met de hulp van een tweede persoon. Vaak zie ik kitesurfers tekens doen naar niet- kitesurfers, maar deze begrijpen meestal niet wat er bedoeld wordt. In de kitesurfwereld zijn een aantal gebaren afgesproken. Een van de veel gebruikte seinen is een platte hand op het hoofd leggen. Dit wil zeggen dat deze kitesurfer zijn kite wil landen. Gebruikelijk is dat er dan iemand de voorkant van de kite stevig vastneemt. Hierbij de link naar alle gebaren.

North Sea Series 2015

Een van onze mooiste wedstrijden van het jaar. Reeds jaren is dit een multihull wedstrijd waar het niveau van de hoogste plank is maar waar ook de beginnende wedstrijdzeiler aan zijn trekken komt. . Dit jaar gaan de North Sea Series door op 9 en 10 mei. Schrijf jullie nu in langs deze link. 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven