Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23/04/2015
Nieuwe werking/ aanbod RBSC zeilschool

Beste zeilfanaten,

Graag wil ik jullie eens een overzicht geven van de werking/ aanbod van onze zeilschool voor het zeilseizoen 2015 in Duinbergen en Het Zoute.

Eerst en vooral zijn er deze zomervakantie onze catamaranstages op zee voor kinderen van 8 tem 17 jaar, deze vinden telkens plaats van maandag tem vrijdag en worden begeleid door ervaren monitoren.

Voor wie eerst nog wat ervaring wil opdoen op optimist kan dit doen op Put De Cloedt/ Lakeside, dit is voor kinderen vanaf 7 tem 12 jaar.

Naast onze weekstages voor kinderen hebben we ook privélessen, zowel voor kinderen als volwassenen. Hier gaat de monitor mee op de catamaran en word je persoonlijk begeleid. Deze vinden plaats in Duinbergen op zaterdagmiddag tijdens de maanden mei, juni, september en oktober, tijdens de zomervakantie elke dag!
In het Zoute doen we dit elke dag tijdens de maanden juli en augustus.

Wanneer je het zeilen onder de knie hebt kan je overgaan naar het huren van een boot en zelf je koers bepalen. Dit kan je doen in Duinbergen op zaterdagmiddag tijdens de maanden mei, juni, september en oktober, tijdens de zomervakantie elke dag!
In het Zoute doen we dit elke dag tijdens de maanden juli en augustus.

Wie samen met een zeilpartner zelf alle zeilervaring wil opdoen kan zich inschrijven in onze groepslessen. Uiteraard gebeurt dit ook met behulp van een ervaren monitor die jullie zowel in theorie als in praktijk bijstaat, maar ditmaal vanop de motorboot. Deze sessies gaan door gedurende 2 dagen op vaste data (14 & 15 mei; 13 & 14 juni; 12 & 13 september; 3 & 4 oktober), telkens van 10u tot 17u.

Voor wie het allemaal wat rustiger mag en waarbij het samen zijn centraal staat, kan zich inschrijven voor de Fun Sailing. Hier wordt er gezeild op verschillende types catamaran en worden jullie begeleid vanuit de motorboot door een ervaren monitor. Deze gaat door in Duinbergen op zondagmiddag telkens van 14u tot 17u tijdens de maanden mei, juni, september en oktober.
In het Zoute doen we dit elke zaterdagmiddag van 14u tot 17u tijdens de maanden mei, juni en september.

Samen met Surf & Fly organiseert de RBSC sinds 2011 op haar beachclub in Duinbergen kitelessen. Deze gaan door vanaf april t.e.m. oktober, reserveren kan via kitesurf.be. Vanaf dit jaar wordt dit onder de naam Royal Kitesurf School ook in het Zoute aangeboden. Deze gaan door van juli t.e.m. augustus, reserveren kan via royalkitesurfschool.be.
De lessen worden gegeven door erkende IKO instructeurs.

Vanaf dit jaar is het zo dat zowel de inschrijvingen als de betalingen online gebeuren, behalve voor de privélessen en de verhuur.

Alle informatie vinden jullie uiteraard ook terug op onze website www.rbsc.be

Via volgende link kunnen jullie zich rechtstreeks inschrijven voor één van onze initiatieven.

Tot binnenkort op het strand!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven