Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
27 april 2015
Nieuwe kleedkamers

 Beste leden en vrienden , 

via onze facebook pagina hebben jullie misschien al kunnen volgen en zien dat onze oude kleedkamers zijn verdwenen . Natuurlijk zijn er onder jullie ook bij die dit al live hebben kunnen zien en daarbij ook de nodige uitleg hebben gekregen . Het is zo dat we de ganse maand mei hieraan zullen werken . De funderingspalen zitten er al in en vanaf woensdag gaat de aannemer van start met het kader en vloer . Zoals het er nu voor staat zouden we toch al operationele toiletten hebben tegen begin juni . Hierbij vraag ik jullie wat geduld , het zal mooi worden . Ook hebben wij voor de leden een sleutel kunnen krijgen van de toiletten op de dijk , deze kan worden afgehaald aan de bar maar ook worden terug gebracht . Gelieve deze toiletten in ere te houden daar deze in uitbating is van onze buur concessie houder . Bedankt alvast en ik zal jullie via facebook of nieuwletter op de hoogte houden van de evolutie ...

Ramses op zijn tour de france

 Louis Delgrange , ook gekend als Ramses , is onze Franse vriend die steeds aanwezig was op alle Dart evenementen op onze club . Nu is hij al meer dan een jaar bezig zich voor te bereiden om Frankrijk rond te zeilen op zijn aangepaste Dart , en dit zal hij alleen doen !

Vandaag is hij op onze basis in het Zoute aangekomen , van waar hij zal vertrekken op vrijdag 1 mei . Hij zal enkele maanden onderweg zijn en volledig autonoom zijn , slapen op stranden of havens ...dit was altijd een droom geweest voor hem . Men kan alle informatie , zijn traject en nog veel meer , bekijken via deze link .

Wij zullen hem dan ook begeleiden voorbij de muur van Zeebrugge om hem dan uit te zwaaien en hem een veilige reis toe te wensen . 

Alvast wensen wij hem veel succes . 

North Sea series

 Op 9 en 10 mei organiseren we onze eerste wedstrijd op onze basis van Duinbergen . Natuurlijk open voor alle leden , en voor de catamarans van het type C1 en C3 .Inschrijven kan via deze link .

Natuurlijk is dit een ideaal weekend om er in te vliegen , letterlijk en figuurlijk . Meer info volgt nog later maar zo kunnen jullie al intikken op jullie agenda ...

vele groeten 

sven 

Zeilscholen 2015

 De vakantie nadert en natuurlijk hebben jullie al plannen gemaakt , maar hebben jullie ook gedacht aan de kinderen ? Natuurlijk , maar hier even nog een herinnering dat onze kampen voor de zeilstages nog enkele plaatsen open hebben , vooral in de maand juli ...wat mij betreft een droommaand is !

de inschrijvingen en betalingen gebeuren nog steeds via onze site www.rbsc.be , alsook de betalingen . 

Een ganse week onder begeleiding zeilen met ervaren monitoren , en dit vanaf de leeftijd van 8 jaar , in de zon , zee ...fun verzekert 

vele groeten 

sven 

Fun sailing / Beach mix

 Vanaf komende zaterdag starten we met een nieuw concept die onder de naam Fun sailing zal doorgaan . Dit gaat door van 14u tot 17 u in onze basis en het doel is om iedereen de kans te geven om onder professionele begeleiding te zeilen . Natuurlijk staat zeilen en plezier maken hier centraal , we zeilen op verschillende types catamarans gaande van catsy tot hobie cat 16 . Je kunt je hiervoor inschrijven via onze site en voor de leden is het 16 euro per persoon voor de ganse namiddag , niet leden betalen 20 euro . Ken je vrienden of heb je zelf interesse , kom dan zeker meedoen . 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven