Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
29 mei 2015
Zondag 14 juni: Veiligheidsdag

Zondag 14 juni is het afspraak in de Alberta voor een voordracht ivm veiligheid op zee , een niet te missen ervaring voor al wie graag op zee vertoeft !

Heel wat interessante sprekers zullen aanwezig zijn o.a. het MRCC, BIPT, Heli Basis Koskijde,.... Ze zullen ons wegwijs maken in de procedures die passen bij de juiste situaties om onze sport veilig te beleven. Natuurlijk organiseert de RBSC dit voor de leden en daarom hebben jullie ook voorrang bij de inschrijvingen .

Er is een lunch voorzien ter plaatse : Tomate-crevetes met frietjes aan 20 euro pp! (gelieve per mail de lunch te bevestigen)

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt:

havenmeester@rbsc.be

Het volledige programma lees je op de homepagina van onze website.

Woensdagavond = actie op het water

 Beste,

Aan alle RBSC-leden: Onze gekende woensdagavond sessies gaan vanaf volgende week terug door. Eerste maal is op 3 juni. We beginnen eraan omstreeks 16H om te eindigen bij sunset. Het kan zeilen, suppen, golfsurfen, vissen of kiten zijn. Wij, RBSC-crew, zijn alvast van de partij. Wetende dat dit de langste en mooiste dagen zijn van het jaar , zijn dit momenten om niet te vergeten , komende woensdag zullen de temperaturen de hoogte in vliegen , zullen wij mee vliegen ?

Voor meer info mag je me steeds mailen op zoute@rbsc.be

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven