Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
09/06/2015
Genisol Light Vessel Race 2015: 27 & 28 juni 2015

Dag allen!

De maand juni schuift goed op! Wat wil zeggen dat de Genisol Light Vessel Race steeds dichter bij komt! 

Aan wal zijn we ondertussen druk bezig met de laatste voorbereidingen. zoals steeds zullen we terug zorgen voor een heerlijk ontbijt op zondag. Dit jaar voorzien we ook een polo voor de deelnemers.

De Notice of Race staat online op onze website. Voor de IRC hebben we windward/leeward courses alsook inshore races voorzien. Voor de CR zeilers hebben we 2 mooie Inshore races voorzien (1 op zaterdag en 1 op zondag).

Voor wie zich nog niet ingeschreven heeft, u kan dit nog steeds doen via deze link! De resultaten van vorig jaar staan ook nog steeds online. Ook voor de traditionele Genisol Light Vessel diner (op zaterdag) kan u zich nog inschrijven door een mail te sturen naar info@rbsc.be met de vermelding van het aantal deelnemers en de namen.

We kunnen jullie al verklappen dat de diner weer top zal zijn met op het menu als voorgerecht een Noordzee bordje, als hoofdgerecht Baron de Boeuf met bearnaisesaus en als afsluiter een heerlijk dessertbuffet.

Voor zij die willen deelnemen maar nog crew zoeken, Katelijne Vandeputte zoekt nog een boot waar ze eventueel zou kunnen meevaren. Voor meer info mag je altijd mailen naar info@rbsc.be.

Hopelijk tot dan!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven