Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2 juli 2015
Mooi weer is voorspeld voor onze eerste sessie van het woensdagavondzeilen!

Beste Leden,
Beste ouders,

Weersvoorspellingen voor komende woensdag zien er veelbelovend uit!!! 

Graag laten wij U terug weten dat we starten met het woensdagavondzeilen op 8 juli. Wij hanteren terug de zelfde formule als de vorige jaren. Zeilen begint rond 18u en kan tot rond 20u. Wie daarna graag iets blijft eten is steeds welkom. De eerste woensdag starten we met onze gekende BBQ met Holstein zesrib (300gr/pers). Reserveren (teun@rbsc.be)voor de maaltijd kan tot dinsdagmorgen 7 juli. Kostprijs voor deze zeer uitgebreide BBQ is 24€/persoon.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Graag kijken we er naar uit om ons record van 75 zeilers op een woensdagavond te doen sneuvelen.

Nog enkele plaatsen zijn vrij tijdens de zomerscholing te Heusden. Inschrijven kunnen jullie via de website van de club. Voornamelijk de middelste weken van de zomer is er nog plaats

Snoeien bomen kant Hooistraat

Vandaag zijn ze begonnen met het kappen van de bomen aan de kant van de Hooistraat. De wandeling rond het meer is hierdoor niet mogelijk omwille van de veiligheid. Meer dan 300 bomen zullen gekapt worden op minder dan 3 weken tijd. Uiteraad zullen nieuwe bomen op het einde van de werken geplant worden. Er is door de gemeente opgelegd om Zwarte Els aan te planten.

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven