Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
16 juli 2015
Zomerprogramma's in detail beschikbaar

We hebben afgelopen week heel wat programma's uitgewerkt:

Lazy  Sunday, Chillen in stijl. 26 juli

Zo weten we nu dat de Lazy Sunday naar het buitenland trekt. Wie het concept al kent weet dat dat betekent dat we naar Breskens gaan. Lazy Sunday is -voor wie het nog niet kent - een korte trip en een luxueuze picnic op het strand. Voor leden is het gratis, wel is inschrijving verreist! Breng je gasten mee, dan is het 10 euro pp. Wie al eens meegeweest is zal bevestigen dat ze dat in dikke letters in hun agenda pennen.

La pataterie. 8 augustus

Het programma van onze trip naar Duinkerke op 8 augustus voor motorboten (La Pataterie) staat ook online. Voor wie een grote dagtrip wil aanvangen is dit de ideale ervaring.

Vis je hapje bijeen.

Bij de volgende captains mEATing 8 augustus is het thema Hengelvissen op zee, voor iedereen die op zee gaat komt het idee wel eens op om een lijntje te smijten, al dan niet met succes.
De kok van de Alberta ziet het zitten om de zelf gevangen vis (van die dag) klaar te maken als hapje.

Onze bekende Sortie d'été staat ook online. Tussen 10 en 16 augustus maken we de oostkust onveilig. het belooft een mooi parcour te worden richting charmante aanlegplaatsen en unieke locaties.

Al deze programma's vind je online via deze link onder de kolom EXTRA'S.

The Sailing Cup / tussentijds resultaat criterium

Verwend met een Zonovergoten dag, dat gevoel kregen we afgelopen weekend tijdens the sailing cup.

En nog beter dan tijdens de Double trouble, was er deze keer wel wind. Een stevige bries zorgde voor superzeilweer. Het concept - dat in eerste instantie wat sceptisch onthaald werd- bleek geweldig gesmaakt te worden door de deelnemers. Het peper in de wedstrijd kwam tijdens de prijsuitreiking toen bleek dat de nr1 en de nr2 slechts 1 seconde verschil hadden. Het zout in de wedstrijd kwam van de zeegang die het geheel geweldig veel smaak gaf.

Volgende afspraak 22 augustus: solo

De double trouble was qua opkomst een succes, daarom halveren we de crew - het zijn tenslotte solden voor iedereen- op 22 augustus varen we een kleine coastal race met briefing om 13u, start rond 14u15. Het parcours wordt later nog meegedeeld. Inschrijven kan hier.

Zoals in het begin van het seizoen werd aangekondigd worden er bij elke sailing cup-dag punten verdeeld. Punten voor deelname en punten voor het resultaat. Er zijn nog 3 wedstrijden te gaan (22 aug, 12 sept en 26 sept), en het wordt duidelijk dat diegene die vaak deelnemen het beste scoren. hieronder vindt je een link naar de resultaten:

http://www.rbsc.be/nl/The%20Sailing%20Cup

Improve yourself

Bij ons kun je opleidingen vinden in alle takken van onze sport, teveel om op te noemen, je vindt ze op onze site.

Om er een voorbeeldje uit te halen:

Havenmanoeuvres:
• het aan-en afmeren, het voor anker gaan, het manoeuvreren met een zeiljacht... niet evident, maar via onze opleiding kan u dit onder de knie krijgen.
• onze opleidingen (min 4 pers) - herhalen aan te raden:
o dagopleiding (9u - 17u) à basisprijs van 165€ pp
o avondopleiding ma-di-woe-do van 18u tot 22u à basisprijs van 95€ pp

Inschrijven en info
 

Code

code Juli: 5599

Code Augustus: 1508

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven