Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
13.07.2015
Woensdagavond training Youth

Nu de zomer volop aan de gang is, kunnen we er ook van profiteren iets langer te zeilen. Nu woensdag is er de eerste woensdagavond training voor onze jeugdleden.
We spreken af in Duinbergen vanaf 16u zodat we om 17u het water op kunnen.
We plannen te stoppen rond 20u.

Voor de Dragoons, aangezien de boten gebruikt worden door de stages, dienen deze niet opgetuigd te worden, maar we willen wel graag weten hoeveel bootjes er exact opgetuigd moeten blijven staan. Kunnen jullie ons laten weten wie aanwezig is door mailtje naar laurent@rbsc.be of sms naar Laurent: 0474/04.09.35 voor woensdagmiddag 12u?
 

Youth RBSC op wedstrijd

Zoals reeds eerder gemeld staan er een hoop wedstrijden op het programma in juli voor onze jeugdleden.
Via Facebook brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte van hun avonturen en resultaten.

Op het Wk SL16 zeilden Axelle en Sébastien een knappe 15de plaats in een sterk Frans deelnemersveld. Morgan Wirtz werd mooi 22ste met een Franse gelegenheidscrew. De resultaten zijn hier te bekijken.

Henri is de strijd aangegaan met de Olympische pro zeilers tijdens het WK Nacra 17 en heeft daar goed zijn mannetje gestaan. Met een knappe 8ste plaats in de silver fleet, toont hij dat onze jeugd veel in zijn mars kan hebben in de toekomst! De resultaten hiervan zijn hier terug te vinden.

Morgen start dan het WK F18 in Kiel waar ook 5 van onze jeugdleden mee strijden. Met een deelnemersveld van 200 F18's belooft het een mooie en spannende strijd te worden. Leuke beelden, live tracking tijdens de wedstrijden en resultaten zijn hier terug te vinden.

Woensdag vertrekken onze eerste jeugdteams naar Italië om zich voor te bereiden op het EK F16 en binnen een kleine twee weken mogen de Dragoons het beste van zich laten tonen tijdens hun Wk op het Garda Meer!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven