Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
22 juli 2015
All Multihull cup

 Beste leden en vrienden, 

Beste catzeilers, 

Nu de Zwin race achter de rug is met een deelnemersveld van 60 boten , organiseren we komend weekend over twee dagen een wedstrijd bestemd voor onze Dart, alle Nacra's, alle Hobie Cat's, alle One Up's, C2's, Vipers, Sl's, alle Falcons, alle Cirrusssen en alle Flying Phantoms. Dus verschillende merken van catamarans strijden voor een ereplaats , maar ook vriendschap en sportiviteit zijn hier aanwezig.

Als er in een bepaalde klasse meer dan tien deelnemers zijn, wordt er een aparte start voorzien. Op zaterdag is eerste start voorzien om 13h00. 

De Dart 18 zeilers worden in het zoute verwacht en de andere klassen in Duinbergen maar de briefings vinden op beide basissen plaats en het wedstrijdparcours is voor alle klassen op dezelfde baan voor Knokke.

Natuurlijk altijd leuk hoeveel deelnemers we mogen verwachten , online inschrijven is zo gemakkelijk 

De weersvoorspellingen zien er goed uit en ' s avonds word op beide basissen een bbq georganiseerd waar jullie nog even kunnen bijpraten en lachen .

Vergeet niet, VANAVOND IS ER ZEILAVOND, misschien de gelegenheid om te oefenen voor de All Multihull Cup. Er is tevens deze avond aansluitend BBQ in Duinbergen. Best reserveren op 050 51 55 93. 

Tot dit weekend 

groeten 

Team RBSC

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven