Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30/07/2015
WK Dragoon

Dag allen,

Ook op het WK Dragoon aan het Garda Meer heeft ons RBSC Youth Sailing Team ons land weer goed op kaart gezet! Van de 19 deelnemende teams waren er maar liefst 6 RBSC-teams om de Belgische driekleur te verdedigen.

We zijn dan ook fier mee te kunnen delen dat ons eerste RBSC-team met Nicolas De Vos & Victor Vandenbulcke het brons behaalde. Het tweede team met Lucas Claeyssens en Frédéric Vandewalle werd knap 4de. Op plaats 10 eindigden Colin Drake & Morgane Devos, gevolgd door - op een 11de plaats - Emma Uyttendaele en Jef Suy. Op plaats 18 eindigde Louise Demeestere die samen vaarde met Cyriak Brems. Op de 19de plaats eindigde ons zesde RBSC-team, An Van Maercke samen met Robin De Laet.

We zijn dan ook heel blij te zien hoe gedreven al onze Dragoon zeilers zijn. Dit is zeker en vast ook te merken aan de talrijke deelname aan het WK. We willen ze ook nog allemaal eens van harte proficiat wensen voor hun mooie resultaten die ze behaalden en hopen dat ze de passie voor het zeilen nooit verliezen! Ook willen we via deze weg onze Youth-sponsor McDonalds nog even bedanken aangezien dit niet mogelijk geweest zou zijn zonder hun steun! 

De foto's van het WK Dragoon zijn terug te vinden op onze Facebook pagina en op onze site. De uitslag kunnen jullie via volgende link raadplegen.

Tot op het water,
Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven