Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
30 juli 2015

Beste Leden,

Lagere temperaturen en een stevige wind van meer dan 5 Bft te Heusden maakten de start van het kamp deze week voor onze jongste zeilers helemaal niet evident. Zeer knap hebben zij doorgezet en als je het mij vraagt worden het op termijn allemaal echte zeilers. Via deze link kunnen jullie een dikke 200 foto’s bekijken van hun prachtige maar toch zware zeildagen.

Wisten jullie al dat Matthias Van de Loock 2de is geworden op het WK Laser Radiaal te Denemarken! Kevin Bonnevie werd ook knap 11de. Een mooi verslag hiervan volgt in osn clubboekje.

Volgende week is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien is er BBQ voorzien met drie verschillende soorten vlees. De weersvoorspellingen zien er eindelijk terug schitterend uit.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 4 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 22€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance.

Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven