Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
04/08/2015
The Final Countdown

Dag allen,

Zaterdag is het eindelijk zo ver! Opnieuw een spetterende editie van  The Delen Papy's Race.
Het ziet er naar uit dat ook de weergoden ons, net zoals op de Delen Zoute Cup, gunstig gezind zullen zijn! Volle zon en toenemende wind naar de middag toe. 
Ideale condities om deze vriendschappelijk wedstrijd te varen waar het ludieke aspect centraal staat! De eerste start wordt om 11.55u voorzien. Inschrijven kan nog steeds via deze link!

Vergeet ook het thema van dit jaar niet... 'A Touch Of Pirate'. Kom dus met een ludiek piraten attribuut en wie weet ga je nog wel met een van de extra prijzen aan de haal!

Dé belangrijkste regel van deze wedstrijd is: De crew (met een maximum van 3 crewmembers) moeten samen een leeftijd van 80 jaar of meer hebben op 8 augustus. Voor 'The Mamy's Crew' geldt de regel dat iedereen samen (met een maximum van 3 crewmembers) aan een leeftijd van 70 jaar of meer moet komen. Indien jullie nog eens alle regels willen doorlezen, klik dan zeker en vast hier

Na deze wedstrijd, die toch stilaan een begrip wordt op RBSC Duinbergen, gaat ook dit jaar het heerlijke diner door. Bij inschrijving zitten standaard 2 diners inbegrepen, extra diners voor de geweldige 'Delen Papy's Race Diner' kunnen gereserveerd worden door een mailtje te sturen naar nathalie@rbsc.be.

We hopen jullie allen zaterdag te zien!
Tot dan,
RBSC-Crew

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven