Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
6 augustus 2015

Beste Leden,

Gisteren was een prachtige zeilavond te Heusden. Zachte temperaturen, wat wind, een après voile en de BBQ maakten de ideale combinatie om een onvergetelijke sfeer te hebben. Foto’s van op het water kan je bekijken via deze link. Leuk om weten is dat dit zelfde weer nog zeker een week zal aanhouden. Wij kijken al uit naar volgende week!!!

Volgende week is er uiteraard terug het woensdagavondzeilen van 18u tot en met 20u. Nadien is zijn er Ribbetjes voorzien.

Mogen wij U aub vragen een bevestiging te sturen voor dinsdagmorgen 11 augustus indien U wenst te blijven eten (naar teun@rbsc.be) . Dit is omwille van de bestelling van de verse ingrediënten. Graag vermelden van naam en aantal personen. Prijs per persoon bedraagt 21€. Let wel op daar de plaatsen beperkt zijn.

Ook zijn de boten van de zeilschool beschikbaar voor wie niet in het bezit is van een boot. Onze vloot bestaat uit Optimisten, Catsy’s, Laser, Rs Feva, 420 en Advance. Voor zowel de maaltijd en/of de boten te reserveren is het voldoende om te antwoorden op deze mail.

Hopelijk tot zeer binnenkort op of langs het water. Het belooft nog eens een super avond te worden!

Met vriendelijke groeten
Het RBSC Team
Teun Van de Voorde

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven