Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
02.09.2015
Ook de ouders kunnen het water op!

Beste Youth!

Hopelijk zijn jullie allemaal goed gestart op school, of zijn jullie nog volop van de vakantie aan het genieten terwijl wij de laatste voorbereidingen aan het treffen zijn voor het Belgian Youth Championship Multihull & Hobie Cat Dragoon.
Zaterdag en zondag is het dan eindelijk zo ver, het BYCM bij ons op de club in Duinbergen. We rekenen dan ook meer dan ooit op onze Youth. Voor zij die dus nog niet ingeschreven zijn, doe dit zeker en vast zo snel als mogelijk want het zal de moeite waard zijn!

Indien er ouders zijn die jullie graag eens van dichtbij in actie zien kan dit op deze editie van het Belgian Youth Championship Multihul! We voorzien een motorboot waarmee de ouders, samen met Laurent, het water op kunnen. Ze zullen dan niet enkel jullie aan het werk zien maar ze zullen ook een woordje uitleg krijgen van Laurent. Willen jullie ouders er graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar nathalie@rbsc.be. Dan bundelen we de namen en zorgen we voor een beurtrol zodat iedereen die wil het water op kan. 

Op zaterdagavond na de wedstrijd, is er gratis pizza voorzien voor alle deelnemers. Indien er ouders zijn die ook willen blijven eten, kan dit zeker en vast. Hiervoor moeten jullie een mailtje sturen naar nathalie@rbsc.be . Hierin zet je dan de naam en het aantal personen die extra zullen komen. Voor de extra personen komt de pizza op €15/persoon. Het diner zal dan afgesloten worden door een leuke Youth party… allemaal extra redenen om jullie vandaag nog in te schrijven voor het Belgian Youth Championship Multihull!

Hieronder geven we nog even de leeftijdsbeperkingen per klasse weer:

F16 Class: -25 year on 31.12.2015
C3 Class: -21 year on 31.12.2015
C4 Class: -16 year on 31.12.2015

Tot zaterdag,
Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven