Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
2 september 2015

Beste leden,

Vorig weekend hebben onze RBSC Youth zeilers Optimist hun beste beentje voorgezet te Oostende op de nationale wedstrijd alsook op de Q-Cup.

Ruben Ulens wist zijn eerste nationale wedstrijd te winnen met veel overtuiging. Daarnaast hadden we Jef Hinnekint op plaats 6, Anne Van de Berghe plaats 7 (2de meisje) en Luca Hutchings net in de top 10. Deze resultaten halen Ruben, Jef en Luca na minder dan 1 jaar in dit wedstrijdcircuit. Onze 8 andere zeilers (Marine, Matisse, Jasper, Alexander, Camille, Arthur, Emilie en Leonie) hebben ook veel belovende staaltjes laten zien waardoor ik er van overtuigd ben we hen binnenkort ook dikwijls zullen zien in de top 10. 

Bij de Q-cup hadden we maar liefst 3 zeilers in de top 6 en dat op 50 boten waardoor we overduidelijk het clubklassement naar onze kant toe hebben kunnen trekken. Otto Van den Bergh 2de, Theodore Hutchings 5de en Maxim Boone 6de waren de zeilers die dit hebben te werk gesteld.

Komend weekend trekken er maar liefst 13 zeilers van de RBSC terug naar de Q-Cup. Wij houden jullie verder op de hoogte van hun prestaties.

Met vriendelijke groeten

Teun

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven