Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
04/09/2015

Dag allen!

Morgen is het eindelijk zo ver, het Belgian Youth Championship Multihull & Hobie Cat Dragoon @ RBSC Duinbergen. We zijn tot nu toe al met 35 boten, willen ook jullie er bij zijn, schrijf jullie dan vandaag nog in!

Coaching voor iedereen @ BYCM

Zowel Laurent als Sebbe als Karel zullen aanwezig zijn op het BYCM om jullie op en naast het water te begeleiden. Ze zullen voor iedere klasse een briefing houden voor de wedstrijd, en ze zullen voor een debriefing zorgen na de wedstrijd. Het zal dus niet enkel een leuke wedstrijd worden, maar ook een leerrijke wedstrijd! Een reden te meer om jullie vandaag nog in te schrijven!

Gratis pizza voor alle deelnemers @ BYCM

Voor alle deelnemers voorzien we gratis pizza. Het diner zal gevolgd worden door een Youth-Party... nóg een reden om jullie zeker en vast vandaag nog in te schrijven!

Pizza voor de ouders @ BYCM

Indien ook ouders willen meegenieten van de goede sfeer op het diner kan dit! Jullie moeten wel op voorhand reserveren aangezien de plaatsen beperkt zijn. De pizza's komen op €15/persoon. Reserveren kan door een mailtje te sturen naar nathalie@rbsc.be .

Ook ouders op het water @ BYCM

Indien er ouders zijn die jullie graag eens in volle actie vanop het water bezig zien, dan kan dit! Jullie hoeven ook hiervoor enkel en alleen een mailtje te sturen naar nathalie@rbsc.be. Hierna zorgen wij ervoor dat iedereen die wil, even op de motorboot meekan waar Laurent dan ook nog een woordje uitleg zal geven bij het gebeuren op het water!

Tot morgen,
Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven