Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
Sfeer op en naast het water

Beste Leden,

Graag nodigen we jullie uit voor ons Clubkampioenschap 2015! Dit zal doorgaan op zaterdag 26 september op onze basis RBSC Het Zoute. 

Wat?

Net zoals vorige jaren is het clubkampioenschap er voor àlle leden, catamaran zeilers & yacht zeilers. Bij de yachten zal er volgens CR rating gevaren worden. Bij de cata's is er de verdeling volgens C1, C3 & C4 klasse. Wat het parcours net zal zijn, houden we nog even geheim maar we kunnen al verklappen dat het parcours garant zal staan voor een super leuke dag op het water! Zijn jullie nu al overtuigd? Schrijf jullie dan vandaag nog in!

Inschrijvingen

Inschrijven voor deze onvergetelijke wedstrijd kan nu al! Voor yachten kan dit door hier te klikken en voor multihull's kan dit door hier te klikken. Alle nodige info kunnen jullie ook nalezen in de NOR. De entry fee bedraagt €80, hier zit standaard diner voor 2 personen in. Voor single handed boten bedraagt de inschrijving €40, hier zit 1 diner inbegrepen. Indien jullie graag iemand extra meenemen naar het diner kan dit door te mailen naar nathalie@rbsc.be met de vermelding van uw naam en het aantal personen die naar het diner zullen komen. Een extra diner komt op €30/persoon.

Waar?

Dit jaar zal het clubkampioenschap doorgaan op onze basis Het Zoute. Na de wedstrijd worden jullie allen in het Zoute verwacht voor een lekkere diner. Er zal ook een DJ aanwezig zijn, dus haal jullie dansschoenen al maar boven! Inschrijven voor het diner kan door een mail te sturen naar nathalie@rbsc.be met vermelding van uw naam, en het aantal personen.

Tot dan,

Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven