Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18/09/2015

Beste leden,

Het aftellen naar het clubkampioenschap 2015 is begonnen! Nog één week en een dag en het is weer zover. Tijd om met z'n allen het water op te gaan en plezier te maken.
Graag lichten we bij deze nóg een tipje van de sluier.

2 Pacours voor de jachten

Dankzij het succes tijdens de vorige Sailing Cup, hebben we beslist om 2 parcours te voorzien. Dit is een mooie manier om de vloot bij elkaar te houden en te vermijden dat er al te veel deelnemers buiten tijd finishen. Zoals het er nu uitziet wordt er een parcours voorzien van een kleine 30 Nm voor de CR1-4 en ongeveer 20Nm voor CR5-6. De 2 parcours hebben enkele gemeenschappelijke punten zodat de vloot elkaar continu in het oog kan houden.

Uiteraard houden we rekening met wat de weergoden ons op hun dienblad presenteren, en zullen we de nodige aanpassingen doen om er een fantastische zeildag van de maken.

Let op, deze keer gaan we een hele dag zeilen, de registratie & briefing is om 9:00-9:30.

Het waarschuwingssignaal voor de start wordt gegeven om 11:30.

Aarzel niet om je in te schrijven.

Het parcours voor Multihull...

Bij deze lichten we ook al een tipje van de sluier over het parcours dat de catamarans zullen varen.

Het parcours zal gelijkaardig met dat van de Diamond Cup verlopen nl:maximum 3 reeksen (bananen parcours) gevolgd door een long distance. De long distance is optioneel en zal dus afhankelijk zijn van de wind op 26 september. Zien we dat de windrichting perfect zit om nog een long distance te varen, dan zullen we deze zeker en vast laten doorgaan. Zien we dat de wind hiervoor niet ideaal is, dan zullen we het op maximum 3 bananen reeksen houden en laten we de long distance achterwege.
Nu enkel hopen dat de weergoden ons even gunstig gezind zullen zijn als toen op de Diamond Cup. Inschrijven kan nu door hier te klikken!

En op het menu staat ...

Zitten jullie vol spanning te wachten tot we het menu van de diner bekend maken?
Hou dan zeker en vast jullie mailbox in de gaten want begin volgende week zullen we het menu bekend maken.

Tot dan,

Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven