Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
21/09/2015
Op het menu staat...

Beste leden,

De laatste sprint naar het Clubkampioenschap 2015 is ingezet! Bij deze verklappen we jullie dan ook graag wat er op het menu zal staan.

Dat het een lekker diner zal worden met goede sfeer onder leden en vrienden, moeten we jullie waarschijnlijk niet meer zeggen. Op het menu zal staan: Ajuinsoep met croutons, gevolgd door de befaamde Contrefilet met beurre bercy. Dit alles word afgesloten met de komst van een ijskar. Zoals beloofd zullen we er een gezellige avond van maken. Inschrijven voor het diner is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar nathalie@rbsc.be met vermelding van het aantal personen en uw naam. Bij inschrijving voor de wedstrijd (€80) zitten standaard 2 diners inbegrepen. Bij inschrijving voor Single Handed (€40) zit standaard 1 diner inbegrepen. Extra diners komen op €30/persoon.

Natuurlijk zal niet enkel de avond fantastisch worden maar ook de wedstrijd! Het soort parcours kennen jullie al en zoals jullie in vorige nieuwsletter hebben kunnen lezen, zal het plezier centraal staan. Het ziet er ook naar uit dat de weergoden ons gunstig gezind zullen zijn, een reden te meer om jullie vandaag nog in te schrijven voor deze niet te vergeten wedstrijd!

Inschrijven voor Yacht
Inschrijven voor Multihull

Tot zaterdag,

Het RBSC-Team
 

 

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven