Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23/09/2015
U komt toch ook ??!!! Er is alvast mooi weer voorspelt!!!

Beste leden,

Graag nodigen we jullie allemaal uit voor het clubkampioenschap 2015.
Dit zal plaatsvinden op zaterdag 26 september. Misschien is het de laatste keer mooi weer om te zeilen in 2015...

Het beloofd weer een prachtig kampioenschap te worden waar de goede sfeer zal primeren. Deze wedstrijd is voor alle klassen daar dit gevaren wordt met een handicapsysteem. Wij kijken er alvast naar uit dat alle boten op onze basis in de loods als buiten nog eens op het water zullen gaan voor ze langzamerhand over kunnen gaan naar hun winterslaapInschrijven kan nu al door hier te klikken. Willen jullie perfect voorbereid aan de start verschijnen? Klik dan snel hier om de NOR na te lezen.

De entry fee bedraagt €15. Hierbij zit tijdens de middagpauze een maaltijd en een drankje inbegrepen. Natuurlijk zullen we deze dag afsluiten met een prijsuitreiking, waar we voor iedere deelnemer een prijs voorzien.

We hopen dat jullie er bij zullen zijn en dat we er samen een top-dag van kunnen maken. Wat het parcours zal zijn houden we natuurlijk nog even geheim maar het zal zeker een leuk parcours worden voor iedereen.

Wisten jullie ook dat:
Wisten jullie al dat Otto terug eerste is geworden op de Q-Cup te Brugge
De RBSC terug het clubklassement heeft gewonnen
Er maar liefst 17 zeilertjes van de RBSC op verplaatsing hebben meegedaan. Nog nooit is men een beetje in de buurt hiervan geweest!
Theodore is ook knap op het podium met een 3de plaats
Achiel en Edgar ook de top 10 zijn met respectievelijk 8ste en 9de plaats.Onze trainers, club en ikzelf ongelooflijk fier zijn op hen!!!!
Op 17 oktober is de finale te Heusden. 

Tot dan,
Het RBSC-Team!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven