Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
23/09/2015
Only 2 days left...

Beste leden,

Graag willen we jullie er nog even aan herinneren dat jullie nog steeds kunnen inschrijven voor het Clubkampioenschap 2015 dat nu zaterdag zal doorgaan. Het ziet er naar uit dat de weergoden ons ook deze wedstrijd gunstig gezind zullen zijn! Mooie zon en matige wind. Dé ideale condities om nog eens met z'n allen het water op te gaan en het seizoen in schoonheid af te sluiten!

Inschrijven is de boodschap

Tot nu toe zijn we al met 29 catamarans ingeschreven en met 11 yachten. Willen ook jullie er bij zijn? Schrijf jullie dan vandaag nog in door hier te klikken voor multihull en hier voor yacht.

Parcours

Zoals in vorige nieuwsbrieven meegedeeld zal het parcours voor de multihull bestaan uit maximum 3 bananen parcours, gevolgd door een long distance indien de windrichting dit toelaat. Voor de yachten zullen er 2 verschillende parcours zijn. Een voor de CR 1-4 en een voor de CR 5-6. Deze twee parcours zullen hier en daar een gemeenschappelijk punt hebben zodat de vloot elkaar continu in het oog kan houden. Plezier verzekerd als je het ons vraagt...
Voor de yachten zal er om 09:30u briefing zijn en zal het warning signal om 11:30u gegeven worden. Voor de multihull zal de briefing om 11:00u zijn en om 12:00u zal het warning signal gegeven worden. Jullie kunnen alles ook nog eens nalezen in de NOR.

Diner

Om het seizoen in schoonheid af te sluiten vliegen we er nog eens met z'n allen in op zaterdag avond. Na de prijsuitreiking en de inhuldiging van het nieuwe sanitair in het Zoute zullen we een gezellig diner voorzien. Op het menu zal staan: Ajuinsoep met croutons, gevolgd door de befaamde Contrefilet met Beurre Bercy en als dessert zal er een ijskar komen. Na dit diner kunnen we natuurlijk allen nog gezellig blijven plakken op onze club om zo de gezelligheid van het zomerseizoen nog even te herbeleven. Inschrijven voor het diner is noodzakelijk en kan nog steeds door een mail te sturen naar nathalie@rbsc.be met vermelding van het aantal personen en uw naam. Een extra diner komt op €30/persoon. Bij inschrijving voor de wedstrijd (€80) zitten standaard 2 diners inbegrepen. Bij inschrijving voor single handed (€40) zit standaard 1 diner inbegrepen.

Tot zaterdag,

Het RBSC-Team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven