Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
25/09/2015
Nog 24 spannende uren en we kennen de nieuwe Clubkampioenen!

Beste leden,

Morgen is het eindelijk zo ver! Dé wedstrijd waar we met z'n allen naar uit hebben gekeken... het Clubkampioenschap 2015.

We zijn dan ook blij dat er tot nu toe al 47 catamarans zijn ingeschreven en 15 yachten! Het zal dus een gezellige drukte zijn op het water! Ook de zon zal van de partij zijn. Redenen genoeg om jullie vandaag nog in te schrijven indien dit nog niet gebeurd is. Dit kan door hier te klikken voor Multihull en hier voor de Yachten.

Na de wedstrijd kennen we dan ook de nieuwe Clubkampioenen 2015 maar dit is niet alles! De wedstrijd zal ook gevolgd worden door de inhuldiging van het nieuwe sanitair op onze basis Het Zoute. Hiervoor bieden we jullie graag een glaasje aan! Hierna is er natuurlijk ook nog een lekker diner voorzien waar we nog eens alle herinneringen aan het mooie seizoen kunnen ophalen.

9.00 - 9.15: Yachts registration
9.30: Yachts Briefing
9.30 - 11.00: Multihull registration
11.00: Briefing Multihull
11.30: Yachts Warning Signal
11.45: Single Handed Yachts Warning Signal
12.00: Multihull Warning Signal
19.00: Prize giving
19.30: Diner

Solo vaarders

Wist je dat: je als solo zeiler op yacht normaal gezien de wimpel die hier aan de zijkant staat aan je achterstag moet hangen? Zo weet iedereen dat je solo aan boord zit en weet iedereen dat ze bij het naderen van je vaartuig hiermee rekening moeten houden.
 

Tot morgen,

Het RBSC-Team & de zon!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven