Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
19 november 2015
Yachting Awards 2015

Het KBYV heeft de shortlist voor de Yachting Awards 2015 opgesteld. Jullie kunnen vanaf nu stemmen op de vernieuwde website van het KBYV: www.kbyv.be en dit tot en met 6 december. De genomineerden kunnen jullie hier terug vinden.

Een terugblik op de Q-Cup

Zoals jullie al wisten scoorden de RBSC-zeilertjes en de RBSC als club zeer goed op de Q-cup. Willen jullie even terugblikken op deze reeks wedstrijden? Bekijk dan zeker en vast dit filmpje! De uitslagen kunnen jullie hier terugvinden.

De topprestaties blijven komen

Met veel trots kunnen we jullie meedelen dat ons Youth-Team nog maar eens een schitterende prestatie heeft neergezet in Maubuisson. Philip Hendrickx en Filip Olyslager werden 1ste meer info hieromtrent kunnen jullie hier vinden!

Hij komt, hij komt

Op 29 november omstreeks 16.00u zal de Sint in Duinbergen toekomen. Wil je zijn komst niet missen, laat je aanwezigheid dan zeker en vast weten aan Robby. Voor meer info, klik hier!

Winteractiviteiten Zeebrugge

Ook tijdens de wintermaanden zorgt onze havenmeester voor enkele activiteiten. De eerst volgende activiteit zal een bezoek worden aan Multraship. Wil je er bij zijn? Klik dan snel hier voor meer info.

Cursus Yachtman

Ben je gepassioneerd door het zeilen en wil je graag je brevet Yachtman halen? Dit kan! Voor meer info, klik snel hier en ontdek de data van de cursus!

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven