Problemen bij het lezen van deze mail? Klik hier
18 december 2016

Beste Leden,

Onze nachten worden langer, we vertoeven graag rond de warmte van de openhaard, wildgerechten staan dikwijls op het menu wat feitelijk wil zeggen in de watersportwereld dat we het einde van het seizoen genaderd zijn. Tijdens deze periode van het jaar blikken we dan ook dikwijls terug naar de mooie momenten waar we zin en moed uit putten om er volgend jaar enthousiast in te vliegen. Onze medewerkers van de club zijn al volop bezig met de voorbereidingen van 2016 zodat dit een spetterend jaar kan worden. Als club hopen wij jullie allemaal terug te mogen ontvangen tijdens één of uiteraard meerdere van onze evenementen. 

Zet alvast op jullie kalender zaterdag 23 januari 2016 onze jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie. Dit zal doorgaan in onze gezellig aangeklede loods te Heusden om 17u (Stapsteenweg 50, 9070 Heusden).

Dit is een uitgelezen kans om nog eens bij te praten met vrienden of nieuwe leden die je leert kennen tijdens de koude wintermaanden. Onze RBSC jeugdleden zullen beloond voor hun prestaties aan internationale wedstrijden. Daarnaast hebben we ook de eer om RBSC lid Louis Balcaen die dag te verwelkomen. Hij was deelnemer aan Volvo Ocean Race op de boot Brunel. Louis zal ons een mooie uiteenzetting doen over zijn ervaringen tijdens deze prestigieuze maar toch zware zeilrace. Laat deze unieke kans niet aan u voorbij gaan … . 

Door deze en andere mooie inspanningen, hoopt de RBSC jullie talrijk te mogen begroeten op 23 januari om 17u in haar basis te Heusden voor haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie.

Graag vragen wij jullie te bevestigen voor de receptie door een mail te sturen naar teun@rbsc.be voor 20 januari. Wij vernemen graag met hoeveel personen U zal aanwezig zijn.

We hopen jullie allemaal terug te zien op 23 januari 2016.
Uiteraard wensen wij jullie hierbij een schitterend eindejaar toe en "een gelukkig 2016"!

Ons secretariaat zal terug open zijn vanaf 4 januari 2016

Met feestelijke groeten
Het RBSC team

Royal Belgian Sailing Club
Website: www.rbsc.be
E-mail: info@rbsc.be
Wenst u deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen? Uitschrijven